Jean Lefebvre


Jean Lefebvre

Jean Lefebvre (October 3, 1919 - July 9, 2004) was a French actor. He was born in Valenciennes, Nord in France and died in Marrakech, Morocco.

Selected filmography

*Les tontons flingueurs (1963)
*Le gendarme de Saint-Tropez (1964)
*"Relaxe-toi chérie" (1964)
*"Quand passent les faisans " (1965)
*Le gendarme à New York (1965)
*"Trois enfants dans le désordre" (1966)
*"Un idiot à Paris" (1967)
*"Un drôle de colonel" (1968)
*Le gendarme en balade (1970)
*"Le bourgeois gentil mec" (1969)
*Treasure Island (1972)
*"La valise" (1973)
*"C'est pas parce qu'on a rien à dire" (1974)
*"Pas de problème" (1975)
*"Le maestro" (1977)
*"On n'est pas sorti de l'auberge" (1982)

External links

*


Wikimedia Foundation. 2010.

Look at other dictionaries:

  • Jean Lefebvre — (* 3. Oktober 1919[1] in Valenciennes[2], Frankreich; † 9. Juli 2004 in Marrakesch, Marokko) war ein französischer Schauspieler. Inhaltsverzeichnis 1 Leben und Wirken …   Deutsch Wikipedia

  • Jean Lefebvre — Pour les articles homonymes, voir Lefèvre. Jean Lefebvre Données clés Nom de naissance Jean Marcel Lefebvre Naissance 3 octobre 1919 Valenciennes …   Wikipédia en Français

  • Jean Lefebvre De Cheverus — Pour les articles homonymes, voir Lefebvre. Cardinal …   Wikipédia en Français

  • Jean Lefebvre (merchant) — Jean Lefebvre (1714 1760) was a French merchant in Quebec. He came to Quebec in 1732 to be the assistant of François Havy, at the trading company Dugard et Cie. Havy and LeFebvre formed a partnership and two became highly successful merchants in… …   Wikipedia

  • Jean Lefebvre de Cheverus — Pour les articles homonymes, voir Lefebvre. Jean Lefebvre de Cheverus …   Wikipédia en Français

  • François Jean Lefebvre — Monumento a La Barre en Abbeville. François Jean Lefebvre, conocido como caballero de La Barre (12 de septiembre de 1745 – 1 de julio de 1766), fue un noble francés conocido por haber sido torturado, decapitado y quemado en la hoguera por no… …   Wikipedia Español

  • François-Jean Lefebvre de La Barre — Pour les articles homonymes, voir La Barre. Statue du chevalier de la Barre, à Montmartre. Le chevalier François Jean Lefebvre de La Barre, né le …   Wikipédia en Français

  • François Jean Lefèbvre, chevalier de la Barre — Jean François Lefèbvre, chevalier de la Barre (* 1746 in Férolles Attilly; † 1. Juli 1766 durch Hinrichtung in Abbeville/Somme) war ein französischer Adeliger, der Opfer eines religiös motivierten Justizmordes wurde. Sein Fall wurde in ganz… …   Deutsch Wikipedia

  • Jean Le Fèvre de Cheverus — Jean Lefebvre de Cheverus Pour les articles homonymes, voir Lefebvre. Cardinal …   Wikipédia en Français

  • Lefebvre de Cheverus — Jean Lefebvre de Cheverus Pour les articles homonymes, voir Lefebvre. Cardinal …   Wikipédia en Français


Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”

We are using cookies for the best presentation of our site. Continuing to use this site, you agree with this.