Maj Karma

Maj Karma
Background information
Origin Harjavalta, Suomi
Genres Rock
Years active 1992 (1992)–present
Website majkarma.com
Members
Häiriö Piirinen
Herra Ylppö
J. Savolainen
K. Kurittu

Maj Karma (formerly Maij' Karman kauniit kuvat and Maj Karman kauniit kuvat) is a Finnish rock / metal band formed in 1992.

Contents

Members

Current line-up

Ex-members

  • V.V.V. - bass guitar (1992-2004)
  • Junnu ja kummitusjuna - bass guitar (1992)
  • Kanttori Väyrynen a.k.a. Paska Väyrynen - lights (1996-2002)

Discography

Albums

  • Kaukana puhelimista (1996)
  • Kaakao (1998)
  • Ääri (2000)
  • Rautaneito (2001)
  • Metallisydän (2003)
  • Sodankylä (2004)
  • Ukkonen (2006)
  • Salama (2009)

EPs

  • Iskelmä (1997)
  • Musta paraati (2004, a cover EP in tribute to the Finnish gothic rock band Musta paraati)
  • Attentaatti (2007)

Singles

  • Ovisilmä (1998)
  • Buster Keaton (1998)
  • Homma (1999)
  • Rinta (2000)
  • Valaiden laulu (2000)
  • Rocktähti (2001)
  • Romanssi (2001)
  • Arpi (2003)
  • Katutyttöjen laulu (2003)
  • Kyynel (2004)
  • Sodankylä (2005)
  • Sarvia ja hampaita (2005)
  • Rukous (2006)
  • Luovuttanut enkeli (2006)
  • Ukkonen (2006)
  • Kokki, varas, vaimo ja rakastaja (2006)
  • Salama (2009)

External links


Wikimedia Foundation. 2010.

Look at other dictionaries:

  • Maj Karma — Pays d’origine  Finlande Gen …   Wikipédia en Français

  • Maj Karma — auf dem Ilosaarirock Festival 2007 …   Deutsch Wikipedia

  • Maj Karman kauniit kuvat — Maj Karma Maj Karma auf dem Ilosaarirock Festival 2007 Gründung 1992 Genre Rock, Heavy Metal Website …   Deutsch Wikipedia

  • Tuska — Bereich der Hauptbühne 2007 Die Hauptbühne des Tuska Festivals 2004 …   Deutsch Wikipedia

  • Tuska Festival — Bereich der Hauptbühne 2007 Die Hauptbühne des Tuska Festivals 2004 …   Deutsch Wikipedia

  • Metallisydän — Studio album by Maj Karman Kauniit Kuvat Released March 14, 2003 Genre …   Wikipedia

  • Tuska Open Air Metal Festival — Tuska Open Air Metal Festival, shortly Tuska ( fi. pain, agony), is the largest music festival dedicated only to metal and related styles of music in the Nordic countries. It takes place in Kaisaniemi park in the middle of Helsinki, Finland. The… …   Wikipedia

  • Sielun Veljet — Infobox Musical artist Name = Sielun Veljet Img capt = Img size = Landscape = Background = group or band Alias = L amourder Kullervo Kivi Gehenna yhtye Leputation of the Slaves Pimpline the Defenites Adolf und die Freie Scheisse [… …   Wikipedia

  • Tuska Open Air Metal Festival — 60°10′27.94″N 24°56′38.62″E / 60.1744278, 24.9440611 …   Wikipédia en Français

  • Tuska Open Air — Выступление группы Slayer на главной сцене, 2008 год Tuska Open Air Metal Festival или просто Tuska (в перев. с …   Википедия


Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”

We are using cookies for the best presentation of our site. Continuing to use this site, you agree with this.